Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα 34 χρόνια γάμου του, στον πατέρα του αλλά και στο πόσο το ελληνικό θέατρο επηρεάστηκε από το κίνημα #metoo.

Μιλώντας στον Νίκο Συρίγο για το γάμο του και τη σχέση του με την Έφη Μουρίκη, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ποιό κατά τη γνώμη του είναι το μυστικό ενός μακροχρόνιου γάμου, λέγοντας πως «Σε ένα μεγάλο συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι το μυστικό του γάμου μου είναι ο σεβασμός και ο κόπος που καταβάλουμε στη σχέση μας». Επιπλέον, επεσήμανε ότι «Ο έρωτας υπήρχε, έφυγε, έγινε αγάπη αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια επειδή έχω γίνει οπαδός του έρωτα, συμβουλεύω τους πάντες να μείνουν ερωτευμένοι».

Εξηγώντας τις δικές του δηλώσεις, ότι ο πατέρας του δεν μπορούσε να δείξει την αγάπη του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στην κάμερα της εκπομπής πως «Ένα αγόρι όταν μεγαλώνει από παιδί σε έφηβο σίγουρα το μόνο που δεν θέλει είναι να καταλήξει σαν τον πατέρα του. Συνήθως γινόμαστε. Αν συνεχίσω να κουβαλάω το φορτίο του πατέρα μου κάτι λάθος πηγαίνει σε μένα όχι σε εκείνον που έχει πεθάνει από το 80. Νομίζω ότι πλέον τον έχω συγχωρήσει. Ποτέ δεν ξέρεις».

Στη συνέχεια, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo και στο ελληνικό θέατρο: «Το #Metοο τέλειωσε μόνο με εμάς; Με το θέατρο και τους καλλιτέχνες; Γιατί δεν σχολιάζουμε τα θετικά που γίνονται από πίσω; Ο χώρος του θεάτρου ήταν καλός, ήταν μεμονωμένα περιστατικά, το 97% δεν είναι έτσι. Δεν έχει περάσει καμία εποχή της αθωότητας, αυτό που βλέπεις είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου