Βασίλης Μπισμπίκης: «Με φλερτάριζαν οι γυναίκες που έκαναν κονσομασιόν»

«Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες, ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω» – «Και στην Ομόνοια με τις τρανς, και στα μπουρδέλα πήγαινα»

Η δημοφιλής σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” απέκτησε το δικό της podcast, με τον Θάνο Αλεξανδρή, συγγραφέα της σειράς και του ομώνυμου βιβλίου, να υποδέχεται σε κάθε επεισόδιο έναν από του πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής επιτυχίας. Ποδαρικό έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης και η διάθεσή του ήταν άκρως εξομολογητική.

Μιλώντας στο pod.gr ο Μπισμπίκης αναφέρθηκε στο πότε ξεκίνησε να εισέρχεται στη νυχτερινή ζωή και τι τον γοήτευσε σε αυτή. «Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα. Με πηγαίναν οι φίλοι μου στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί, ωραία, οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό, πάντα γοητεύει το σκοτάδι. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή» προσέθεσε για το ρόλο του.

Θετική αίσθηση είχε προκαλέσει η ατάκα «όταν μια γυναίκα σου λέει όχι σημαίνει όχι», που είπε ο Μπισμπίκης στη σειρά και επανέλαβε στο podcast με τον ίδιο να αναφέρει ότι «Εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι όχι μόνο τη νύχτα αλλά και τη μέρα. Και στην πολιτική είναι πιο νύχτα, όταν κλείνουν τα μικρόφωνα είναι λες και βγαίνουν τα αφεντικά τη δεκαετία του 80!».

Συνεχίζοντας να μιλά για τη νυχτερινή ζωή, ο ηθοποιός περιέγραψε σκηνές που έχει βιώσει αλλά και ότι αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής του. Συγκεκριμένα είπε πως «Με φλερτάριζαν οι γυναίκες που έκαναν κονσομασιόν και αργότερα στην Ομόνοια με τις τρανς, και στα μπουρδέλα πήγαινα. Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου. Και αυτό το ξεχωριστό θέατρο κάνω. Είναι ένα πράγματα που με γοητεύει ακόμα, και με το ένα πόδι πια είμαι σε αυτό».

Μεταξύ άλλων ο Μπισμπίκης επεσήμανε ότι λόγω της αυξανόμενης δημοφιλίας του, ποτέ δε θέλησε να αλλάξει το χαρακτήρα και τις παρέες του, κάνοντας αναφορά και στο ρατσισμό και αποκλεισμό που δέχονται τα τρανς άτομα από την κοινωνία. «Ξαφνικά επειδή γίνεσαι δημοφιλής πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου, να μην δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις στον εαυτό σου μια λεζάντα που δεν μου πάει. Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες, ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω» είπε με αφορμή τη φωτογραφία του σε ματς της  ομάδας του, του Παναθηναϊκού που σχολιάστηκε.

«Αυτός που είμαι θα συνεχίσω να είμαι και αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια να φτιάξω θέατρο θα ξαναγυρίσω, να βρω τον εαυτό μου λίγο. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed