Στην κοπή βασιλόπιτας της Cobalt

Οι καλλιτέχνες και ο… νικητής!

Στο Foyer του θεάτρου Παλλάς  στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2020 και ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες της δισκογραφικής μας οικογένειας που βρέθηκαν εκεί, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε το 2019 & να ανταλλάξουν από καρδιάς ευχές για το νέο έτος, που έχει ήδη ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την ιστορική δισκογραφική εταιρεία COBALT MUSIC.

Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε την οργανωμένη και μεγάλη επένδυση που κάνει η COBALT MUSIC για να παραμείνει πρωτοπόρος -και οι καλλιτέχνες της πρωταγωνιστές- στη νέα ψηφιακή εποχή που είναι το παρόν και το μέλλον της δισκογραφίας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Βλάχος, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα INCO, Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς και οι N.O.E. & Illeoo, οι μεγαλύτεροι σταρ του hip hop στην Ελλάδα, που ανήκουν στο δυναμικό του label Jungle Juice.

Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα o Πάνος Κιάμος!

Δες όλους τους καλεσμένους:

Πάνος Κιάμος, Άννα-Μαρία Αντίππα

Νατάσσα Μποφίλιου, Άννα-Μαρία Αντίππα, Θέμης Καραμουρατίδης

Έλλη Κοκκίνου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Γιώργος Σαμπάνης

Πάνος Βλάχος

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Άννα-Μαρία Αντίππα

Μαλού

Μύρωνας Στρατής

Νίκος Βουρλιώτης

Παυλίνα Βουλγαράκη

Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα INCO

Ελευθερία Ελευθερίου

Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Άννα-Μαρία Αντίππα

iLLEOo – N.O.E.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed