Στη συναυλία της Adele και σε αγώνες ταχύτητας γιόρτασε τα 60α του γενέθλια ο Tom Cruise

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου γυρίζει το τελευταίο μέρος της ταινίας «Mission Impossible»

Ο μεγαλύτερος κερδισμένος της σεζόν φαίνεται πως είναι ο Tom Cruise, αφού η κινηματογραφική του επιστροφή με το «Top Gun: Maverick» έλαβε εκτός από τεράστια εισπρακτική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές. Λίγες μέρες πριν, ο δημοφιλής ηθοποιός γιόρτασε μάλιστα τα 60α του γενέθλια στο Λονδίνο.

Αυτήν την περίοδο ο Cruise βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου γυρίζει το τελευταίο μέρος της ταινίας «Mission Impossible». Αρπάζοντας αυτήν την ευκαιρία, μπόρεσε να βρεθεί στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποίησε η Adele στη σκηνή του BST Hyde Park Festival. Ο ηθοποιός μάλιστα έβγαλε στα παρασκήνια και μια φωτογραφία με το σκηνοθέτη του Beauty and the Beast.

Οι εορτασμοί όμως δεν ολοκληρώθηκαν εκεί. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο ηθοποιός παραβρέθηκε και στο Grand Prix της M. Βρετανίας για να υποστηρίξει τον Lewis Hamilton, τον οποίο ο Cruise χαρακτήρισε «σπουδαίο φίλο». Ο Cruise εξάλλου είναι λάτρης της μεγάλης ταχύτητας, όπως έχουν αποδείξει και οι ταινίες του και σύμφωνα με συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο People «Μερικές φορές τρέχω και κάποιες φορές, με σταματούν. Αλλά επίσης βρίσκομαι αρκετές φορές σε πίστες αγώνων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί κυρίως σε ταινίες δράσης, προτιμά να μη χρησιμοποιεί κασκαντέρ. Μετά την πρώτη ταινία Top Gun μάλιστα απέκτησε και δίπλωμα πιλότου. «Έχω πετάξει με τα πουλιά δίπλα μου. Πετάμε μαζί. Είναι πανέμορφο. Υπάρχει μια δύναμη και μια μεγαλοπρέπεια σε αυτό. Κοιτάζω τη φύση, τα ηλιοβασιλέματα, τις ανατολές και τα αστέρια εκεί πάνω».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed