Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό

«Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα, ο κόσμος ενδιαφέρεται»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια. Τελικά, δεν ήταν και το πιο ταιριαστό, όμως, για να κρατήσει στον χρόνο. Οι πρώην σύντροφοι και γονείς 2 παιδιών ανακοίνωσαν πριν λίγα 24ωρα τον χωρισμό τους.

Όταν το ζευγάρι είχε ήδη πάρει την απόφαση και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και την Αθηνά Ζαχαράκη. «Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

«Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας» είπε. Αυτή η θέση της ταιριάζει και εξηγεί απόλυτα τον τρόπο που αποφάσισαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους.

Διάβασε επίσης:

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Οι ωραιότερες φωτογραφίες πριν το διαζύγιο

Θοδωρής Μαραντίνης: Δηλώσεις για την (πρώην) Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι ο πιο σέξι single τραγουδιστής;

Θυμόμαστε τον γάμο Χρηστίδου και Μαραντίνη το 2009

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.