Scooter Braun: Ο μάνατζερ τον διασήμων βλέπει την καριέρα του να καταρρέει

H μεγάλη διαμάχη με την Taylor Swift και οι «χαμένοι πελάτες» όπως ο Justin Bieber και η Ariana Grande

Cause karma is my boyfriend, Karma is a god τραγούδησε η Taylor Swift, η οποία ξεκίνησε ένα μεγάλο δημόσιο αγώνα κατά του μάνατζερ Scooter Braun, πριν μερικά χρόνια, και όπως φαίνεται δικαιώνεται. Ο Braun έχει αρχίσει σταδιακά να χάνει όλα τα μεγάλα ονόματα που είχε ως πελάτες και αυτό συμβαίνει γιατί πιθανόν στον ορίζοντα αχνοφαίνεται ένα σκάνδαλο μεγατόνων.

Πριν λίγες μέρες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Justin Bieber παύει τον Scooter Braun από τα καθήκοντά του ως μάνατζερ, ενώ την ακριβώς επόμενη μέρα έγινε γνωστό ότι και η Demi Lovato σταματά να είναι πελάτισσά του. Αν και η είδηση για τον τραγουδιστή δε σχολιάστηκε ούτε από την πλευρά του Bieber αλλά ούτε και από του Braun, σύμφωνα με το Variety, τα νέα σχετικά με τη Lovato επιβεβαιώθηκαν από πολλαπλές πηγές.

Στη συνέχεια της κατάρρευσης της αυτοκρατορίας του μάνατζερ, αποστάσεις πήρε και το τελευταίο κερδοφόρο όνομα που είχε υπό τη «διαχείρισή του». Η Ariana Grande έπαψε να έχει ως μάνατζερ τον Braun και σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο αργότερα η Idina Menzel, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στο μιούζικαλ Wicked και στο Glee, αλλά και ως η φωνή της Elsa στις ταινίες “Frozen”, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της μαζί του.

Πηγές από το περιβάλλον του Braun αναφέρουν πως δεν υπάρχει καπνός αλλά ούτε και φωτιά αναφορικά με κάποιο επερχόμενο σκάνδαλο ή τις σχέσεις του με τα πρωτοκλασάτα ονόματα που διαχειριζόταν ως μάνατζερ. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος θέλει να επικεντρωθεί στον ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της HYBE America, του νοτιοκορεατικού κολοσσού ψυχαγωγίας πίσω από τους τιτάνες της K-pop, BTS.

«Όλοι οι πελάτες του Scooter Braun είναι υπό σύμβαση και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται εδώ και αρκετούς μήνες καθώς ο Scooter αναλαμβάνει τον μεγαλύτερο ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της HYBE America», λέει η πηγή. «Οι άνθρωποι διαδίδουν φήμες με βάση αυτά που ξέρουν, αλλά δεν έχουν σταματήσει. Η ομάδα του Scooter στην SB Projects εξακολουθεί να χειρίζεται τόσο τον Justin όσο και την Ariana» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η διαμάχη με την Taylor Swift

Η Taylor Swift κοινοποίησε το 2019 ότι ο Scooter Braun κατείχε πλέον τα πνευματικά δικαιώματα όλων των τραγουδιών της, μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν και δεν ήταν μάνατζέρ της, και παρόλο που η ίδια προθυμοποιήθηκε να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα, ο Braun θέλησε να την παγιδεύσει με ένα κλειστό συμφωνητικό. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ξένα δίκτυα της εποχής, στο συμφωνητικό που θα υπέγραφε η τραγουδίστρια υπήρχε ρήτρα πως είναι υποχρεωμένη να μιλά μόνο με καλά λόγια αναφορικά με τον Braun καθ’όλη τη διάρκεια της μεταβίβασης των δικαιωμάτων για όλους τους δίσκους που είχε κυκλοφορήσει έως τότε.

Η ίδια αρνήθηκε, κοινοποίησε το γεγονός στα Μέσα, και ξεκίνησε να ηχογραφεί όλα της τα τραγούδια από την αρχή (ως Taylor’s Version), κάνοντας η ίδια την παραγωγή και κατέχοντας τα πνευματικά δικαιώματα.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed