Η Sandra Oh μίλησε για τη φήμη και τα προβλήματα υγείας που της χάρισε το Grey’s Anatomy: «Ειλικρινά, αρρώστησα»

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός μίλησε για τον αρνητικό αντίκτυπο της ξαφνικής διασημότητας που έλαβε όταν πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά το 2005

Στο πλαίσιο μιας σειράς συνεντεύξεων Actors on Actors του Variety, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Sandra Oh συνομίλησε με την πρωταγωνίστρια του Squid Game, Jung Ho-yeon, για τις μεγάλες αλλαγές που έφερε η επιτυχία του Grey’s Anatomy, τόσο ως προς την αναγνωρισιμότητα όσο και ως προς τα θέματα υγείας που της προκλήθηκαν.

Η Oh πρωταγωνίστησε στις 10 πρώτες σεζόν της σειράς, υποδυόμενη τη γιατρό Cristina Yang, και κατέκτησε πολλά βραβεία αλλά όπως τονίζει η ίδια άφησε σε δεύτερη μοίρα την υγεία της. Το θέμα της ξαφνικής διασημότητας της προκάλεσε κυρίως ζητήματα ψυχολογικής φύσης τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν πλήρως αντιληπτά την εποχή που της συνέβαιναν: «Είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, γιατί αυτό είναι σχεδόν πριν από 20 χρόνια» είπε η ηθοποιός και συνέχισε «Έτσι το πλαίσιο είναι πολύ διαφορετικό. Αλλά το άγχος είναι το ίδιο ή η σύγχυση είναι η ίδια… όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε εξαιρετικά εκπληκτικές, προνομιούχες, βαριές θέσεις ευθύνης όπως αυτή. Η προσωπική σου υγεία έρχεται πρώτη».

Η συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά, που αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το 19ο κύκλο, προκάλεσε στην Oh και άλλα θέματα υγείας «Ειλικρινά, αρρώστησα. Νομίζω ότι όλο μου το σώμα ήταν πολύ, πολύ άρρωστο», εξήγησε. «Αν και συνεχίζεις να δουλεύεις, αισθάνεσαι κάπως “Ω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ω, πονάει η πλάτη μου, δεν ξέρω τι συμβαίνει με το δέρμα μου”». Από αυτήν την εμπειρία της όμως εξηγεί πως «Έμαθα ότι πρέπει να φροντίζω πρώτα την υγεία μου. Αλλά αυτή δεν είναι μόνο το σώμα σου. Είναι και η ψυχή σου. Είναι σίγουρα ο νους σου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Γιατί τελικά δεν μπορείς να βασιστείς σε κανέναν άλλον», τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός που πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τη σειρά Killing Eve, που πρωταγωνιστούσε.

Κλείνοντας, η Sandra Oh δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση τη βοήθησε να διαχειριστεί τη ζωή της με ένα διαφορετικό και ίσως πιο εποικοδομητικό τρόπο, αφού σε αυτή τη φάση της καριέρας της περνά περισσότερη ώρα με το δημιουργικό κομμάτι της. Αυτό εξηγεί πως μπορεί να είναι ένας περίπατος στο δάσος, διαλογισμός ή ακόμα και ο ύπνος και τα μαθήματα γιατί «συνειδητοποίησα ότι αυτά διατηρούν την ικανότητα του να είσαι παρών».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed