Πρίγκιπας William: Μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο της μητέρας του

Αρχίζει να γίνεται λίγο πιο… ανθρώπινος

Είναι ο δεύτερος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου -μεταξύ μας, μάλλον ο πρώτος- και ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Diana. Ο πρίγκιπας William έχει υπάρξει το υπόδειγμα της Βασιλικής Οικογένειας τηρώντας κατά γράμμα τους κανόνες και τις αρχές του Μπάκινγχαμ.

Για πρώτη φορά, ο διάδοχος του θρόνου μίλησε στο BBC για τον άδικο χαμό της μητέρας του ενώ άφησε τα συναισθήματά του να τον παρασύρουν για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αποκτώντας παιδιά είδε τα συναισθήματά του από τον τραγικό χαμό της μητέρας του στην εφηβεία του, να έρχονται ξανά στο προσκήνιο».

Ο πρίγκιπας William έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis με την γυναίκα του Kate Middleton. Ο William, μίλησε, λοιπόν για το πώς άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός των παιδιών του στον κόσμο στο ντοκιμαντέρ “Football, Prince William and Our Mental Health”, το οποίο θα μεταδοθεί στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του BBC, ο πρίγκιπας William βρέθηκε με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marvin Sordell, ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα και είπε ότι το να γίνει μπαμπάς ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή του.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed