Πώς έμαθε ο Jason Sudeikis για τη σχέση Olivia Wilde και Harry Styles; – «Έκλαιγε και ήταν καταρρακωμένος λέγοντας: Μας άφησε. Μας άφησε!»

Η νταντά των παιδιών αποκαλύπτει – «Ο Sudeikis ξάπλωσε μπροστά στο αυτοκίνητο της Wilde για να την εμποδίσει να δει τον Harry Styles»

Νέες λεπτομέρειες από την αρχή του ειδυλλίου της Olivia Wilde με τον Harry Styles βγαίνουν στη δημοσιότητα, καθώς μία πρώην νταντά των παιδιών της Wilde με τον Jason Sudeikis αποκάλυψε πως ο τελευταίος έμαθε για τη σχέση της πρώην συντρόφου του. Ωστόσο, οι αρκετά δραματικές στιγμές που περιγράφησαν, διαψεύστηκαν στη συνέχεια από το πρώην ζευγάρι σε κοινή του δήλωση.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η πρώην νταντά της οικογένειας, που πρόσεχε την πεντάχρονη Daisy και τον οχτάχρονο Otis, δήλωσε σε ανώνυμη συνέντευξή της, στην Daily Mail, οτι ο Sudeikis ήταν καταρρακωμένος και έκλαιγε διαρκώς όταν έμαθε για τη σχέση της πρώην συντρόφου του με τον τραγουδιστή. «Το πρωί της Δευτέρας [της] 9ης Νοεμβρίου, όταν επέστρεψα από ένα Σαββατοκύριακο, ο Jason έκλαιγε πολύ, έκλαιγε και έκλαιγε. Δεν ήξερα καθόλου τι είχε συμβεί», ισχυρίστηκε η νταντά. «Αφού ετοίμασα τα παιδιά, ο Jason ανέβηκε στον επάνω όροφο και έπινε καφέ. Έκλαιγε και ήταν καταρρακωμένος λέγοντας: “Μας άφησε. Μας άφησε!”».

Επιπλέον, η πρώην νταντά της οικογένειας ισχυρίστηκε πως ενώ η Wilde έφευγε από το σπίτι για να συναντήσει τον Styles, ο Sudeikis πήγε και ξάπλωσε μπροστά από το αυτοκίνητό της για να την αποτρέψει. «Εκείνη επέστρεψε στο σπίτι και μπήκε μέσα, ήταν πέρα ​​δώθε. Είπε ότι το έκανε επίτηδες για να την κάνει να αργήσει να πάει να δει τον Harry». Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο Sudeikis έμαθε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή μέσα από ένα ξεχασμένο Apple Watch, όταν η ηθοποιός έλειπε σε ταξίδι για τα γυρίσματα ταινίας και ο ίδιος είδε τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Harry Styles.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wilde είχε δηλώσει τον Οκτώβριο στο Vanity Fair πως η σχέση της με τον Jason Sudeikis είχε τελειώσει πολύ πριν γνωρίσει τον Styles. Επιπλέον, οι δύο πρώην σύντροφοι σε κοινή τους δήλωση στο PEOPLE διέψευσαν τα όσα ισχυρίστηκε η πρώην βοηθός τους. «Ως γονείς, μας αναστατώνει απίστευτα να μαθαίνουμε ότι μια πρώην νταντά των δύο μικρών μας παιδιών θα επέλεγε να μας κατηγορήσει δημόσια», ανέφεραν αρχικά

«Η τώρα 18μηνη εκστρατεία της παρενόχλησης μας, καθώς και αγαπημένων προσώπων, στενών φίλων και συναδέλφων, έφτασε στο ατυχές αποκορύφωμά της. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και την προστασία των παιδιών μας με την ειλικρινή ελπίδα ότι τώρα θα επιλέξει να αφήσει ήσυχη την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed