Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Τον γνωρίσαμε στο Nomads, μετά τον είδαμε στον ΣΚΑΙ και τώρα είναι ο Bachelor του Alpha

O «Εργένης» του Alpha έκλεισε και θα είναι ο 30χρονος Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τον είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή του στο «Nomads» ενώ αμέσως μετά έκανε περάσματα από διάφορες εκπομπές μεταξύ των οποίων και τα «Μαστορέματα» του ΣΚΑΪ.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Κατάγεται από τη Μάνη, μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και κατοικεί στο Κολωνάκι. Tον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του real estate.

Το ριάλιτι στην ουσία είναι ένα «τηλε-συνοικέσιο», μέσω του οποίου ο «Εργένης», ένας νέος άντρας, με ασχολίες και ενδιαφέροντα, ξεκινά να ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του μέσα από 12 ή 14 υποψήφιες.

Στην πρεμιέρα γίνεται συνήθως ένα πάρτι, ώστε ο εργένης να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες. Στο τέλος της βραδιάς μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα και όσες δεν λάβουν από ένα αποχωρούν.

Στη συνέχεια ο εργένης επιλέγει με ποιες θα βγει ραντεβού, είτε ομαδικό είτε ατομικό, ενώ και πάλι μοιράζει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Παράλληλα γίνονται διάφορες δοκιμασίες για να δει ποια του ταιριάζει. Λίγο πριν από το τέλος καταλήγει σε δύο υποψήφιες και, αφού γνωρίσει τις οικογένειές τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed