Ποιος είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος

Αυτός θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τσουρό στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Το κενό που δημιούργησε η μεταγραφή του Κώστα Τσουρού στο MEGA έρχεται να καλύψει μια άλλη απρόσμενη μεταγραφή. Ένας ακόμα δημοσιογράφος με θητεία στον ενημερωτικό τομέα κάνει στροφή και μπαίνει στη ψυχαγωγία αναλαμβάνοντας τη θέση του παρτενέρ της Ναταλίας Γερμανού. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πανόπουλος, έμπειρος ρεπόρτερ του τομέα Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, αφήνει τις ειδήσεις για χάρη του καναπέ της κορυφαίας σε τηλεθέαση εκπομπής της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Έμπειρος και εξίσου τηλεοπτικός με τον προκάτοχό του στη συγκεκριμένη θέση, ο Δημήτρης Πανόπουλος υπήρξε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έβγαλε στον αέρα ο ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ξανά στο δυναμικό του Alpha. Ωστόσο πάντα ανήκε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, πράγμα που τώρα αλλάζει μιας και διεκδικεί μια πρωταγωνιστική θέση σε μία αμιγώς ψυχαγωγική παρέα, που διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία δεκάδες θέματα από την ευρύτερη επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed