Η Nuxe παρουσίασε 3 συλλεκτικές συσκευασίες

Το πρώτο event της post-covid εποχής είχε καλοκαιρινό άρωμα

Το πρώτο και μοναδικό event του καλοκαιριού τόλμησε η Nuxe για να βρεθεί από κοντά και να μοιραστεί αυτά τα ιδιαίτερά και άκρως καλοκαιρινά νέα με τις υπεύθυνες ομορφιάς και influencers.

Με τις απαραίτητες αποστάσεις και προφυλάξεις, στέφθηκε με επιτυχία σε ένα ειδυλλιακό μέρος στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στο House 124 με πρωταγωνιστή, τι άλλο, την πισίνα που ήταν και το θέμα των συλλεκτικών συσκευασιών του Huile Prodigieuse.

Η Nuxe παρουσίασε 3 συλλεκτικές συσκευασίες, σχεδιασμένες από τους σπουδαστές της Γαλλικής τέχνης και σχεδιασμού του Pennighen, μεταμορφώνοντας μια συλλεκτική έκδοση του εικονικού λαδιού, ως σύμβολο του καλοκαιριού.

Καλοκαιρινά cocktails, finger food, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση συμπλήρωναν το μαγικό σκηνικό που στήθηκε για τους διακεκριμένους καλεσμένους.

Την επιμέλεια, οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία ANTHINGS Αβραμέα Ανθή.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ισμήνη Νταφοπούλου, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Ανθή Σαλαγούδη, Ραμόνα Βλαντή, Βασιλική Καρανζογιάννη, Έφη Βρακκά, Τζίνα Σμαριανάκη, Αλίκη Δικαίου, Εβελίνα Νικολίζα, Βάσω Κολλιδά, Ρούλα Σταματοπούλου, Λεάννα Μάρκογλου, Στέλλα Μουγκαλιάν.

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ- ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΔΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ-ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ
ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ
ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ -ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ
ΛΕΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ-ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ
ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΦΗ ΒΡΑΚΚΑ-ΤΖΙΝΑ ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ
ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ-ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ-ΝΑΝΣΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΠΙΤΣΗΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΝΟΣ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ-ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ-ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ-ΑΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed