«Το ντουέτο της Βίσση με τον Πάριο είναι για έναν gay έρωτα»

Η κρυφή σχέση στον εργασιακό χώρο, τα κλάματα στην αγκαλιά της και όσα είπε στο Antivirus

«Έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το Μαρτύριο μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο».

«Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά».

Στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και σε μια προσωπική ιστορία: «Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ και έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Εγώ φουλ ερωτευμένη, όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε».

«Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα. Πόνεσα πολύ αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του και ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed