Κωνσταντίνος Εμμανουήλ VS Μαρία Αντωνά: «Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη»

«Έλεγα στη Σοφιάνα ότι ο Άρης και η Μαρία την χρησιμοποιούν και μετά θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Την έστειλε ο Άρης στην Μαρία και να κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα και τώρα δεν της μιλάνε»

Νέα επίθεση από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ προς την Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είπα ότι για αυτό το θέμα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά πραγματικά με πνίγει το δίκιο. Είμαι ως εδώ και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να πάρω άλλη μια φορά θέση».

«Εξήγησα στην Σοφιάννα, όταν βγήκα από το Survivor και μιλούσαμε δυο ώρες, ότι ο Άρης και η Μαρία την χρησιμοποιούν και μετά θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Με ρώτησε τι εννοώ και της είπα, “σε έστειλε ο Άρης να πας να βρεις την Μαρία και να βγάλετε story για να το παίξετε ότι δεν τρέχει τίποτα και να βγω εγώ ο τρελός και ο ψεύτης, αλλά μόλις βγει ο Άρης θα δεις ότι δεν θα σου μιλάει”. Και τελικά τα πράγματα έγιναν έτσι όπως της τα είπα».

«Βλέπω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το τι βρισίδι μου έριχνε καθημερινά σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα. Για αυτό έπαιζαν κάθε μέρα στην εκπομπή τι κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ανέβηκαν δυο, τρεις μοναδούλες. Οι οποίες και ξανάπεσαν μόλις βγήκα από το Survivor. Αν δεν ήθελες κοπελιά να παιχτεί το θέμα και να ανακυκλωθεί τόσο πολύ, θα μπορούσες να πεις στην εκπομπή που ήδη σου έχουν δώσει μια θεσούλα να μην παίζεται το θέμα αλλά εσύ γούσταρες γιατί παίρνεις διαφήμιση από μένα και σε έμαθε λίγο παραπάνω ο κόσμος».

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed