Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

«Παρακαλάω τον Δημήτρη πού ακριβώς θα τα στήσουμε, πώς ακριβώς θα το κάνουμε τόσο καιρό να με βοηθήσει να μετακινήσουμε την κούνια, να συμμαζέψουμε τα πράγματα και παίρνω το μηδέν…»

«Αχ! Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε instagram stories της.

Η νέα μαμά στη συνέχεια εξήγησε στους followers της τι έχει συμβεί: «Σε αυτό το σπίτι εδώ είχα μια έρμη γωνίτσα εδώ πέρα που είχα στήσει τον καθρέφτη μου με το φως μου για να βγάζω τα stories μου όταν θέλω. Και τώρα κοντεύω να πέσω από τα μωρουδιακά. Παρακαλάω τον Δημήτρη που ακριβώς θα τα στήσουμε, πώς ακριβώς θα το κάνουμε τόσο καιρό να με βοηθήσει να μετακινήσουμε την κούνια, να συμμαζέψουμε τα πράγματα και παίρνω το μηδέν. Τώρα θα δει αυτός», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους στην Αθήνα και δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της ως influencer.

Στη συνέχεια η ίδια ανακοίνωσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου την «τιμωρία» του που τόσες μέρες δεν έχει συμμαζευτεί ο χώρος. «Επειδή δεν συμμαζεύεις τόσο καιρό που σου το ζητάω, πήγαινε κάτω να βάλεις τη φόρμα που φοράω και εγώ και φέρε και το ring light που είναι στο μπάνιο παρακαλώ». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


https://youtube.com/shorts/GFWbKoamuHc?feature=share

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed