Η Ιωάννα Τούνη απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Μη με πρήζετε…»

«Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές, κουράσατε» – «Ανοίξτε κανένα βιβλίο»

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε το χιόνι σε μεγάλο μέρος της Αττικής και αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν για λίγο έξω από το σπίτι τους, με σκοπό να απολαύσουν το χιόνι. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και των λίγων ημερών μωρό τους όπου θέλησαν να βγάλουν μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρη Αλεξάνδρου έχοντας μαζί τους και τον νεογέννητο γιο τους, φωτογραφήθηκαν στο χιόνι και η κίνησή τους, να βγάλουν έξω το μωρό τους, ήταν που προκάλεσε και την αντίδραση των ακολούθων τους. Αφού τοποθετήθηκε δημόσια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με ιατρικές συμβουλές, που αναφέρουν ότι είναι καλό για τα βρέφη να εισπνέουν κρύο αέρα, επισημαίνοντας πως κανείς δεν αρρώστησε από το κρύο, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός.

Η ίδια μάλιστα έκανε ένα σχετικό story αναφέροντας: «Σχετικά με χθες: Τα μωράκια ενδείκνυται να βγαίνουν έξω όλο τον χρόνο (ντυμένα κατάλληλα) από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους, να βλέπουν τον ήλιο, να αναπνέουν καθαρό αέρα και να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό» ανέφερε σε story της στο Instagram, ενώ υπογράμμισε: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed