Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Έλενα Χριστοπούλου: Η ζωή στην Αμερική, ο SNIK και η σεξουαλική παρενόχληση

Η κοινή συνέντευξη και το εξώφυλλο στο ΟΚ! που κυκλοφόρησε σήμερα

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλούν για τις παράλληλες ζωές τους, την περίοδο που το μοντέλο ήταν στο εξωτερικό, τη σχέση με τον Snik ενώ η μάνατζερ αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Για τη ζωή στη Νέα Υόρκη: «Ταλαιπωρήθηκα, το έκρυψα. Εκείνη όμως πάντα το ήξερε και ήταν εκεί. Γι’ αυτό ήταν κάθε μέρα στα τηλέφωνα μαζί μου. Καταλάβαινε από τον τρόπο που της μιλούσα κάθε φορά πως ήθελα να γυρίσω και φρόντιζε για αυτό. Ποτέ δεν ήμουν ευτυχισμένη στην Αμερική. Ποτέ δεν εκτίμησα τη δουλειά που έκανα. Δεν το έβλεπα σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Ένιωθα πάντα ότι ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Ήταν λάθος μου γιατί δεν το έζησα».

Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, την παρότρυνε να μείνει περισσότερο: «Με μεγάλο επαγγελματικό κόστος. Γιατί όταν τα μοντέλα σου μένουν έξω, εσύ δεν βγάζεις χρήματα, παρά μόνο ένα πενιχρό ποσοστό. Πίστευα ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει γιατί τα έσοδα εκεί είναι πολύ μεγαλύτερα. Και οι δυο μας προερχόμαστε από οικογένειες μεσαίες οικονομικά, οπότε πάντα πίστευα ότι αν δεν έχεις το δικό σου πορτοφόλι από μικρή, δεν θα μπορείς και να ορίσεις τη ζωή σου».

Η Έλενα Χριστοπούλου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Εμένα μου έχει συμβεί όταν ήμουν πιο μικρή, σε διάφορους χώρους. Το αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Ήταν κάποιοι άνθρωποι πολύ επίμονοι, που με έφεραν σε αμηχανία. Ήμουν τυχερή γιατί δεν συνεχίστηκε. Είμαι υπέρ αυτού που γίνεται τώρα. Κάθε γυναίκα ή άντρας που το έχει αντιμετωπίσει πρέπει να μιλήσει γιατί αφήνει μεγάλα κενά στην ψυχή του. Ο άνθρωπός μου με στήριξε. Πιο πολύ από όλους. Όπως κάνει κάθε μέρα όσα χρόνια είμαστε μαζί. Χωρίς αυτόν δεν θα την είχα βγάλει καθαρή. Και μετά η Ηλιάνα. Με τον Τόλη όμως συζούσαμε, ήξερα ότι θα γυρίσω σπίτι και θα με περιμένει. Είναι το βουνό μου. Και η Καραβάτου όμως μου στάθηκε. Και η Ηλιάκη. Έχω καλούς φίλους».

Πως είναι ο Snik στο σπίτι; «Και στο σπίτι σένιος είναι, μη νομίζεις, αλλά δεν μιλάει με ρίμες. Φυσιολογικός άνθρωπος είναι! Κι αυτό ήταν που μου άρεσε στον Δημήτρη, ότι είναι ένα απλό παιδί. Γενικά έχει πολύ χιούμορ και το κρύβει. Οι καλλιτέχνες του είδους του μάλλον νιώθουν ότι οφείλουν να υπηρετούν μια σκληρή εικόνα. Δεν μπορώ να μιλάω εκ μέρους του. Θεωρώ ότι αυτή είναι η άμυνά του, είναι ντροπαλός κατά βάθος. Και εγώ όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, γνώρισα έναν διαφορετικό άνθρωπο από εκείνον που φανταζόμουν. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Έχει μια γλυκιά ψυχή. Ψυχή μικρού παιδιού».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed