Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αιτία χωρισμού με τον πρώην σύζυγο και νυν σύντροφό της

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει το 2015 με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και το Δημήτρη Γιαννέτο

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μάλιστα το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της, αφού οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν στις κοινές τους διακοπές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε γνωρίσει με τον Γιάννη Καραβασάνη, αρχιτέκτονα από το Βόλο το 2010 και διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως, αφού το μοντέλο είχε ως μόνιμη κατοικία την Αμερική. Πέντε χρόνια αργότερα βέβαια, οι δυο τους παντρευτήκαν και είχαν ως κουμπάρους τους πολύ καλούς φίλους της Παπαγεωργίου, Γιάννα Τερζή και Δημήτρη Γιαννέτο. Σύμφωνα με το star.gr όμως, το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια αργότερα, καθώς η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ήθελε να εστιάσει περισσότερο στην καριέρα της.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη, μια και εκείνη την περίοδο κάποιες προτάσεις που είχε την απογείωσαν επαγγελματικά. Το μοντέλο που είχε έδρα τις ΗΠΑ επέστρεψε στην Ελλάδα και έγινε κριτής στο GNTM, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση δύο καθημερινών εκπομπών.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, πέρα από μια φημολογούμενη και ανεπιβεβαίωτη σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Παπαγεωργίου ήταν για δύο χρόνια μαζί με τον trapper Snik, όπου και συγκατοικούσαν. Τώρα, όλα δείχνουν πως έχει επιστρέψει στη ζωή της ο πρώην σύζυγός της, με την ίδια και τον Καραβασάνη να έκαναν διακοπές στις Κυκλάδες και τώρα να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed