Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περίοδο που η οικογένειά του είχε μεταναστέψει στην Αυστραλία, στους Άγαμους Θήτες, στην κόρη του αλλά και στο μεγάλο λάθος που έκανε ο ίδιος.

Αρχικά, ο δημοφιλή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ένα μέρος των οποίων ήταν στην Αυστραλία. «Οι πρώτες εικόνες που έχω στη ζωή μου είναι στην Αυστραλία και στο καράβι που κάναμε 32 μέρες να επιστρέψουμε στην Ελλάδα και 28 μέρες να πάμε εκεί» δήλωσε ο ηθοποιός. Συνέχισε μάλιστα να μιλά για την ίδια περίοδο της ζωής του και το έναυσμα να γίνει ηθοποιός.

«Ήμουν πολύ κάλος μαθητής από τους πρώτους, μέχρι που έκανα μία παράσταση στο σχολείο σαν προοίμιο των “Αγάμων”, είπα ότι στη ζωή μου θέλω να κάνω μονό αυτό. Οι γονείς μου απογοητεύτηκαν, που από πρώτος μαθητής έγινα τελευταίος και άρχισα ό,τι κραιπάλη μπορεί να κάνει ένας έφηβος έκτος από ναρκωτικά, αλκοόλ, κάπνισμα, ξενύχτια και κακόφημα μαγαζιά» είπε χαρακτηριστικά. Επισήμανε μάλιστα ότι Στα κακόφημα μαγαζιά, το κίνητρο μου δεν ήταν το γυναικείο φύλο, άλλα το περιβάλλον και η ντεκαντάνς, έπαιζαν κλασικό παλιό βαρύ λαϊκό τραγούδι. Θυμάμαι το μπαμ της πιστολιάς, χαμήλωσαν τα φώτα και φύγαμε τρέχοντας, ούτε καν ταξί δεν πήραμε».

Όσον αφορά το δικό του θίασο, που ακούει στο όνομα “Άγαμοι Θύται”, ο Μιχαηλίδης υπογράμμισε πως «Έπαιζα μικρά σκετσάκια στην αρχή και έφτασε να γίνει μία ολόκληρη παράσταση, το έκανα παράλληλα με το κρατικό θέατρο, γιατί είχα και ένα παιδί να θρέψω στα 30 μου. Το όνομα “Άγαμοι Θύται” μου ήρθε σε μία στιγμή, γιατί έπρεπε να μπει κάτι στην αφίσα, ο ιδιοκτήτης μου είπε “τι βλακεία είναι αυτή;” και γέμισε η Θεσσαλονίκη με τις αφίσες».

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε μάλιστα να διευκρινίσει ότι ακόμα και τα αστεία που λέγονταν στις παραστάσεις του, ήταν εξ αρχής κατάλληλα ακόμα και για παιδιά. «Δεν βωμολοχούσαμε ποτέ για λογούς αισθητικούς, είχα αποφασίσει ότι το χειρότερο που θα πούμε θα είναι κατάλληλο για παιδιά, ακόμη και σε τηλεοπτικό prime time» είπε για το όνομα του διάσημου γκρουπ».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε στην εκπομπή πως «Ερωτευόμουν μονίμως και μέσα στην τρέλα έκανα και οικογένεια, δεν είμαι σοβαρός στις αποφάσεις μου, είμαι παρορμητικός. Ήταν ο έρωτας με τη γυναίκα μου, η αγάπη για το παιδί μου, είχα όμως και τα άλλα και έτσι δεν ήμουν πουθενά όσο κάλος έπρεπε, τους στέρησα από ορισμένα πράγματα. Στέρησα από το παιδί την παρουσία μου και δεν είμαι καλύτερος γονιός σήμερα από ό,τι ήμουν νεότερος, το ίδιο “ρεμάλι” είμαι».

Επιπλέον, αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στην κόρη του, ώστε να την αποτρέψει να ασχοληθεί με το επάγγελμά του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε ότι «Την απέτρεψα από τον καλλιτεχνικό δρόμο λέγοντάς της να πάει στον καλλιτεχνικό δρόμο! Ήταν ευφυές παιδί και ψυχικά ήθελε να το αποφύγει. Όταν η κόρη μου, ως έφηβη, άκουγε βάρια καταθλιπτικά έντεχνα της έλεγα ”πήγαινε ρε παιδάκι μου σε ένα πάρτι να χορέψεις τσιφτετέλι”. Ήταν θεατρόφιλη, αλλά μου είπε “αρκετά ψώνια έχετε μαζευτεί εκεί, εγώ δεν θέλω να μου λένε ότι έκανα τη δουλειά του πάτερα μου, θα κάνω το δικό μου”.

Ωστόσο, ο Μιχαηλίδης αποκάλυψε και την επαγγελματική κίνηση που θεωρεί ως λάθος του, μια και τον άφησε με οικονομικά χρέη. «Το μεγαλύτερο λούκι μου είναι η βλακεία μου. Ενώ με τρέφει μόνο η δουλειά μου είπα κάποια στιγμή  να κάνω ένα μαγαζί για να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω τους ρυθμούς της δουλειάς» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: Έκανα τρομακτικό λάθος. Με πήγε πίσω και ψυχικά και γενικά. Ήταν τραγική ανοησία που κράτησε 4-5 χρόνια, άλλα σε ώριμη ηλικία είναι πολλά χρονιά για να τα πετάξεις. Έφυγα καταχρεωμένος άλλα δεν πειράζει, έτσι μαθαίνεις, δεν το έμαθα στα νιάτα μου το έμαθα στα γεράματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου