Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο, διοργανώνοντας ένα μεγάλο party στο Αγράρι, με την on stage εμφάνιση να αναλαμβάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Εκεί βρέθηκαν στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, μεταξύ αυτών ο αδερφός της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση, Φίλιππος αλλά και ο Πάρης Κασιδόκωστας με την Τάμτα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μια εβδομάδα σε μια ρομαντική τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το μυστήριο τελέστηκε την περασμένη Τρίτη στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 120.

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση έφτασε στην εκκλησία με καΐκι, φορώντας μία νυφική δημιουργία Vrettos Vrettakos. Του ίδιου σχεδιαστή ήταν και η ολόσωμη φόρμα της μητέρα της, Μαριάννας Λάτση.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

O αδελφός της Εριέττας Κούρκουλου, Φίλιππος!

Uber chic & glam εμφάνιση από την Τάμτα, στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα.

Το γαμήλιο γλέντι περιελάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με τους 1550. On stage guest εμφάνιση έκανε και η Τάμτα.

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

Φωτογραφίες: ndp-tlife