Ο Δημήτρης Σαμόλης για τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» που του πήρε ο Ίαν Στρατής: «Ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Δεν πήρατε εμένα;»

Αποκάλυψε τις σκέψεις του όταν έχασε ρόλο

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Φλόγα και Άνεμος” της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανε όταν ενημερώθηκε ότι έχασε έναν ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” από τον Ίαν Στρατή.

Ο Σαμόλης δήλωσε με δέος ότι τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ, πλάι στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Δημήτρη Καταλειφό ήταν «υπέροχα» ενώ δεν έκρυψε το πόσο πολύ του αρέσει να συμμετέχει σε σειρές εποχής. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «Όταν γίνεται σειρά εποχής και δεν με καλούν συγχύζομαι. Γι’ αυτό και στις “Μέλισσες” πήρα ο ίδιος τον σκηνοθέτη».

Και σε αυτό το σημείο ήρθε η αποκάλυψη του ηθοποιού, αφού δήλωσε ότι έχασε ένα ρόλο στη σειρά από τον Ίαν Στρατή τονίζοντας ότι «Στην αρχή μου έκαναν κάστινγκ για τον ρόλο ενός που ήταν και τραγουδιστής και πήραν τον Ίαν Στρατή και είπα “Ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Δεν πήρατε εμένα;». Βέβαια, ο Δημήτρης Σαμόλης συμμετείχε στη συνέχεια στη σειρά, υποδυόμενος ένα γυναικολόγο.


 

κολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed