Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν τον είχε αναφέρει κατά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της – Τέλος στο block μεταξύ τους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν μαζί με την Ιωάννα Τούνη όταν εκείνη έμαθε την εγκυμοσύνη της.

Στην ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης το μοντέλο περιέγραψε τις πρώτες στιγμές με την Ιωάννα όταν διαπίστωσαν την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, στην ανάρτησή της ανέφερε και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Έχω “μείνει παγωτό”, κυριολεκτικά. Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «είσαι έγκυος!». «Είσαι έγκυος! Ναι, είσαι έγκυοοοος! Είσαι έγκυος! Είσαι σίγουρα έγκυος! Θα κάνεις μωρό. Θα γίνεις μάνα. Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας. Σοκκκ είσαι έγκυος!», περιέγραψε με ενθουσιασμό για τη στιγμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Επιπλέον, κάνοντας tag τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη σημείωσε ότι θα είναι δίπλα τους δυνατή σαν βράχος και καταλήγει: «Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε. Σας αγαπάω άπειρα». Στη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε το σχόλιό του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Α ρε ζωή μου είσαι πολλααα χρόνια φίλη μου»

«Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα. Τώρα ξεκινάει η ζωή! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο» του απάντησε εκείνη.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κάνει καμία αναφορά μέχρι στιγμής στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στις αναρτήσεις της που αφορούν στην εγκυμοσύνη μέχρι πριν από λίγο που έκανε ταγκ τον σύντροφο της στην φωτογραφία που σημαίνει πως πλέον δεν έχουν block ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed