Δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και αναφέρθηκε τόσο στους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί τα τελευταία χρόνια όσο και σε περιστατικά που έχει δει ο ίδιος να συμβαίνουν.

Ο ηθοποιός και ποιητής αναφέρθηκε αρχικά στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη επιβεβαιώνοντας την κακοποιητική συμπεριφορά, για την οποία έχει κατηγορηθεί. «Έχει κακή συμπεριφορά. Τέτοια συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση, οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους».

Σχετικά με την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Βαλαβανίδης τόνισε πως «Είναι απαράδεκτος, γιατί έγινε παραβατικός. Η αχαλίνωτη λίμπιντός του έφταιγε, δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει. Την άφηνε ελεύθερη, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει». Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης και χωρίς να κατονομάσει, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως κάποιος πρωταγωνιστής συμπεριφέρθηκε με τρόπο που εμπίπτει σε σεξουαλική παρενόχληση, προς μία άλλη ηθοποιό. «Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω. Πήγε και της το ακούμπησε» είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον αναφέρθηκε και σε συναδέλφους του, όπως ο Αλέξανδρος Ρήγας, για τον οποίο επεσήμανε ότι «Είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, είναι επίσης και φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα να τραγουδάω, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι».

Τέλος, για τον Παύλο Χαϊκάλη και την ενασχόλησή του με την αστρολογία, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ανοησίες αυτά Παύλο Χαϊκάλη, σύνελθε και γύρνα στο επάγγελμα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, εξαιρετικός, αλλά στη ζωή είσαι λίγο χαζός. Είναι λίγο χαζός, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε θέλω».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου