Η Cara Delevingne θα είναι το ερωτικό ενδιαφέρον της Selena Gomez στο δεύτερο κύκλο του Only Murders in the Building

Ο δημιουργός της σειράς John Hoffman δήλωσε στο Vanity Fair: «Είναι λίγο σπινθηροβόλο με όλους τους σωστούς τρόπους που σε κάνει να νιώθεις ότι “Ω, κάποιος ανοίγει τον κόσμο κάποιου”»

Μπορεί η Selena Gomez και η Cara Delevingne να είναι κολλητές φίλες στην πραγματική ζωή, αλλά όπως ανέφερε το Vanity Fair, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα υποδυθεί το μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον του χαρακτήρα που υποδύεται η Gomez στη σειρά Only Murders in the Building.

Πρόκειται για μία ανατρεπτική εξέλιξη στην πλοκή της σειράς, έπειτα από το σοκαριστικό φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η συμμετοχή της Delevingne στη σειρά του Hulu, με το όνομα Alice είχε ήδη ανακοινωθεί από το Δεκέμβριο του 2021 και σύμφωνα με το Deadline θα είναι “μια εκλεπτυσμένη κοπέλα με γνώσεις από τον κόσμο της τέχνης, που μπερδεύεται στο μυστήριο”. Τώρα, το Vanity Fair έρχεται να προσθέσει οτι η Alice θα βάλει σε ερωτικά μπερδέματα την Mabel, δηλαδή το χαρακτήρα που υποδύεται η Gomez, καθώς θα τη φέρει σε επαφή με μια πλευρά του εαυτού της που κάπως παραμελούσε από την έναρξη της σειράς.

Η ήδη δυνατή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δύο κυρίες θεωρείται ότι θα φέρει μία γρήγορη, σέξι οικειότητα στη σχέση τους στην οθόνη με το δημιουργό της σειράς, John Hoffman, να δηλώνει στο Vanity Fair πως «Είναι λίγο σπινθηροβόλο με όλους τους σωστούς τρόπους που σε κάνει να νιώθεις ότι “Ω, κάποιος ανοίγει τον κόσμο κάποιου”».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των Hulu Originals, Craig Erwich, έχει τονίσει στο Vulture ότι το OMITB ήταν «η κωμωδία με τις περισσότερες προβολές που έχει περάσει από το Hulu».

Το Only Murders in the Building ακολουθεί τρεις αληθινούς εραστές του εγκλήματος και γείτονες – τους οποίους υποδύονται οι Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short – που προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν φόνο που συμβαίνει στο δικό τους συγκρότημα διαμερισμάτων. Η πρεμιέρα του πρώτου κύκλου πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 ενώ οι θαυμαστές της σειράς δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για τη συνέχει και την εμπλοκή της Delevingne, καθώς ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 28 Ιουνίου 2022.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed