Άντζελα Γκερέκου: «Αφού κλάψεις, θρηνήσεις, βρίσκεις μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο»

«Αγάπησα τον βίο της Αγίας Φιλοθέης. Εντυπωσιάστηκα από το έργο αυτής της μοναχής»

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στο Happy Day για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και την πίστη και την προσευχή στη ζωής της.

«Η αγάπη που έχω για την αγιογραφία ξεκίνησε από την επαφή που είχα, από μια ευλογημένη συνάντηση με έναν πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που γνώρισε την Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα τον βίο αυτής της μοναχής. Εντυπωσιάστηκα από το έργο της»

Για την πίστη στον Θεό: «Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε πάρα πολύ και σε δικά μου θέματα, απώλειες και δύσκολες στιγμές. Για μένα είναι ένα είδος προσευχής και σύνδεσης πνευματικής με τον ανώτερο εαυτό μας. Μία γαλήνη, μία ηρεμία στην ψυχή. Και η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ κι η αναζήτηση και το διάβασμα».

Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου: «Είναι αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο, όταν πρόκειται για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ», σημείωσε η ηθοποιός.

«Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας, μέσω της πίστης μας». Δες τη συνέντευξη της ηθοποιού:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed