Το άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών του Νίκου Αλιάγα στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς Μεσολόγγι για τον Έλληνα παρουσιαστή

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα όπου, εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι, επισκέφθηκε και τα ελληνικά νησιά. Λάτρης της φωτογραφίας, ταξιδεύει και απαθανατίζει όμορφες εικόνες.

Μέσα από ασπρόμαυρες εικόνες μας ταξιδεύει στις ομορφιές της χώρας μας και αφήνει την φαντασία του κάθε διαδικτυακού του φίλου να βάλει το δικό της χρώμα στις εικόνες του. Kάθε ανάρτηση και μια μικρή ιστορία. Ο Νίκος Αλιάγας σε κάθε φωτογραφία θέλει να απαθανατίσει την λεπτομέρεια, την ατέλεια και να δώσει έμφαση στο βάθος της. «Κληρονομούμε τα χέρια των προγόνων μας, το σχήμα τους, τη γραμμή τους, τις μυστικές τους αναμνήσεις επίσης. Κάθε κίνηση που πιστεύουμε ότι συντονίζουμε πηγάζει την ενέργειά της στις παρυφές μιας μακρινής ιστορίας. Τα χέρια θυμούνται την πορεία της ανθρώπινης αλυσίδας στην οποία ανήκουμε, φέρουν τον κωδικό της ύπαρξης μας, προστατεύουν πολύτιμα την ιερή φλόγα της πρώτης μέρας, δίνουν ζωή και καλλιεργούν τον ορατό και αόρατο σύνδεσμο της εύθραυστης πορείας μας. “Είμαι αυτό που αγγίζω” μου είπε μια μέρα σε ένα νησί στο Ιόνιο Πέλαγος, ένας ψαράς με τα μάτια ξεβαμμένα από το αλάτι και τον αέρα του μόχθου, τα χέρια του γεμάτα λέπια και φύκια έμοιαζαν με αυτά ενός θαλάσσιου πλάσματος. Τα χέρια μας θυμούνται αυτό που αγνοούμε ή έχουμε ξεχάσει και αντιστέκονται σιωπηλά στις κίβδηλες βεβαιότητες μας. Στα χέρια μας βρίσκεται η απάντηση του γρίφου, είχε γράψει σε μια φωτογραφία που τράβηξε σε ένα εκκλησάκι, εντυπωσιασμένος από τα χέρια των πιστών που άναβαν ένα κερί για την σωτηρία της ψυχής τους.

Σε λίγες μέρες ο παρουσιαστής θα φύγει για το Παρίσι όπου ξεκινούν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση της γειτονικής χώρας. Στις αρχές του Οκτώβρη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δρομολογηθούν τα πρώτα γυρίσματα για την σειρά επεισοδίων με συνεντεύξεις που θα κάνει στην ΕΡΤ. Θα φιλοξενούνται προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Δες περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed