Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Άρη Σερβετάλη

«Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία»

Αντιδράσεις μεταξύ των συναδέλφων έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο λόγος είναι πως δεν θέλει να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους όπως επιβάλλουν πλέον τα νέα μέτρα κατά του κορονοιού.

Όπως είπε και ο ίδιος στην εκπομπή “Live News”, δεν συμφωνούσε με τον διαχωρισμό του κοινού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με αποτέλεσμα να κατέβει η παράσταση και αρκετοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι, γεγονός που βρήκε αντίθετους αρκετούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί γράφωντας σε σχετικό στόρι: «Δικαίωμά σου να εμβολιαστείς ή να μην εμβολιαστείς. Δε θες να παίζεις μόνο για εμβολιασμένους, και αυτό είναι δικαίωμά σου. Έχεις ενημερώσει την παραγωγή σχετικά και εκείνη πετάει τη μπάλα στην εξέδρα προφανώς για να μην χάσει τον πρωταγωνιστή της και δεν φροντίζει να έχει αντικαταστάτη – πως να αντικαταστήσεις τον Άρη Σερβετάλη στο ελληνικό θέατρο και να έχεις την ανταποδοτικότητα στο ταμείο (ας μη γελιόμαστε), δικαίωμά της. Τόσα χρόνια που είμαστε χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας όμως, δεν κατεβάζεις παραστάσεις, δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία, ίσως γιατί ο πνευματικός σου δε σου έδωσε το δικαίωμα να το κάνεις. Οι συνάδερφοί σου, οι εργαζόμενοι στο θέατρο μένουν στην ανεργία. Είχαν δικαίωμα να ξέρουν τις προθέσεις σου; Τους είχες ενημερώσει σχετικά; Το καλοκαίρι έπαιζες ανεμβολίαστος πάλι και από τύχη ή θέλημα του Θεού δεν σταμάτησαν οι παραστάσεις. Τελικά, με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο και την καλλιτεχνική σου αξία αγαπημένε Άρη Σερβετάλη πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν και ίσως το δικαίωμα της εργασίας να είναι το πιο ιερό”

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed