Καίτη Γαρμπή: Περιγράφει τη στιγμή της ένοπλης ληστείας

«Με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου»

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι τους.

Οι κακοποιοί έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι, ζητώντας τους να οδηγηθούν στο χρηματοκιβώτιο για να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Διάβασε όσα είπε η ίδια στην κατάθεσή της:

«Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed