Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των οδηγών 15 αυτοκινήτων, που παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και εν μέσω της σφοδρής χιονόπτωσης της κακοκαιρίας Avgi ανέβηκαν στην Πάρνηθα κοντά στο Μπάφι και εγκλωβίστηκαν.

Για τον απεγκλωβισμό τους στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, όλοι τους είναι σώοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος επιχείρησε να πλησιάσει τους οδηγούς και μετά από προσπάθειες που έγιναν επετεύχθη τελικά ο καθαρισμός του δρόμου ώστε τα οχήματα να αποχωρήσουν.

Στους οδηγούς των 15 οχημάτων βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 100 ευρώ για άσκοπη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω. Σημειώνεται ότι κλήση για βοήθεια σε άλλα δύο σημεία δέχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η Πυροσβεστική και στην Φυλή με πεζοπόρα τμήματα να σπεύσουν να βοηθήσουν τους επιβάτες που παραμένουν για αρκετές ώρας μέσα στα οχήματά τους.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.