Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το ιδανικό μέρος στην Αθήνα για να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα, απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη λιακάδα με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού.

«Ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά με μια νέα κατανόηση του τι πραγματικά έχει σημασία», σχολιάζει ο Jann Kaiser, Hotel Manager του ξενοδοχείου. «Το Πάσχα είναι ακόμη μια υπενθύμιση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με τους αγαπημένους μας. Αυτό το Πάσχα, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλο το κόσμο αλλά και πολλούς Έλληνες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για να περάσουμε μαζί τους αυτές τις ημέρες», καταλήγει.

Από τις 7 Απριλίου, οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους στο στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας —που βραβεύτηκε με Πέντε Αστέρια στα πρόσφατα βραβεία του Forbes— θα μπαίνουν σε ανοιξιάτικο κλίμα με τις δημιουργικές συνθέσεις εποχιακών λουλουδιών που θα επιμεληθεί το καλλιτεχνικό team του Studio 7. Σοκολατένια πασχαλινά αυγά και ένα βιβλίο ζωγραφικής του Αστερίξ θα περιμένουν τα μικρά παιδιά, με ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων —που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κυνήγι θησαυρού αυγών, διακόσμηση πασχαλινών μπισκότων, χειροτεχνίες και face painting— διαθέσιμο από τις 7 έως τις 9 και από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, τα δύο Σαββατοκύριακα που καλύπτουν το Καθολικό και το Ορθόδοξο Πάσχα.

Η Taverna37 υποδέχεται την πασχαλινή περίοδο με τον νέο σεφ, Αλέξανδρο Κοσκινά. Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες και οι θαμώνες του ξενοδοχείου καλούνται σε ένα αυθεντικό και ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Taverna37: ένα ξεχωριστό πασχαλινό μενού με αλμυρές και γλυκές ελληνικές λιχουδιές που δημιουργήθηκε από τον νέο σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά. Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, ο γεννημένος στην Κέρκυρα σεφ έχει αφήσει το στίγμα του στη γαστρονομία, εξελίσσοντας εδώ και 20 χρόνια τις δεξιότητές του στην κουζίνα. Διαθέτει, μάλιστα, στο βιογραφικό του συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς της χώρας και στόχος του είναι να μεταδίδει σε κάθε πιάτο του αρώματα, αναμνήσεις και γεύσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, από τη Δευτέρα 10 έως το Σάββατο 15 Απριλίου, η Taverna37 θα σερβίρει ελληνικά σαρακοστιανά πιάτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (13:00-15:00). Από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως την Τρίτη 18 Απριλίου, το πρωινό στο Mercato, μετατρέπεται σε πασχαλινό, με μυρωδάτο τσουρέκι και ζωγραφική αυγών για τους μικρούς επισκέπτες. Για το Καθολικό Πάσχα, το Mercato έχει ετοιμάσει ένα νόστιμο κυριακάτικο brunch με την υπογραφή του επικεφαλής σεφ Sergio Favata και της ομάδας του, το οποίο περιλαμβάνει λαχταριστές λιχουδιές όπως το ιταλικό πασχαλινό κέικ colomba, το τσουρέκι και έναν πλούσιο μπουφέ με ψάρια και θαλασσινά.

Το Μεγάλο Σάββατο, οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν το τέλος της Σαρακοστής στο Mercato με το παραδοσιακό πρώτο γεύμα, τη μαγειρίτσα, κατόπιν αιτήματος. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή διατίθεται και μέσω του In Room Dining. Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να μείνουν την περίοδο του Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα βρουν ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης μέσα στη φύση που θα τους συναρπάσει.

Για τους λάτρεις του wellness, το luxurious spa του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη, περιλαμβάνει το The Fountain House: ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες με σπήλαιο αρωματικών ρεμάτων, ντους με ψύξη, σάουνα και χαμάμ. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν μαζί με κοινές θεραπείες. Στο τέλος κάθε γεμάτης ημέρας, τα σύγχρονα καταλύματα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνουν προτεραιότητα στη χαλάρωση και τη φροντίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens καλέστε στο +30 210 890 1000