Πρόκειται για μια καντίνα που άνοιξε με την επαναλειτουργία της εστίασης, με τους Γωγώ Δελογιάννη, Νέλλη Μποφίλιου και Μιχάλη Δημάκο να ενώνουν τις εμπειρίες τους από την αθηναϊκή εστίαση.

Η Γωγώ Δελογιάννη, μια από τις πιο δημοφιλείς σεφ, είχε το γαστρο-καφενείο στη Στοά Φιξ, ενώ η Νέλλη Μποφίλιου έχει τον Μπλε Παπαγάλο στο Μεταξουργείο, λίγο πιο δίπλα από το σημείο που βρίσκεται η Γαλιάντρα.

Αυτή η pop up καντίνα κινείται πολύ στη λογική του Uberness, πάντοτε με την προσωπική πινελιά των ανθρώπων της τόσο σε επίπεδο διακόσμησης όσο και φαγητού. Σε μια χαλικόστρωτη αυλή, έχουν τοποθετηθεί τραπεζάκια με βαρέλια αντί για καθίσματα, θυμίζοντας κάτι από εγκαταλελειμμένα γκαράζ σε apocalypse σκηνικό, αν και τα χρώματα παραπέμπουν σε κάποιο 4th of July λούνα παρκ.

Κι είναι όντως μια αποκαλυπτική εμπειρία η Γαλιάντρα που σαφώς κορυφώνεται με το γευστικό ταξίδι που πάει από τους κεφτέδες με τηγανητές πατάτες, το πιάτο-trademark της Γωγούς, μεταφέρεται στο pulled pork hot dog και φτάνει ως το veggie sloppy joe, ενώ η σαλάτα με φράουλα, ντοματίνια και γραβιέρα είναι το must σε κάθε τραπέζι για να προσφέρει την απαραίτητη δροσιά.

Επισκέψου την Γαλιάντρα, Γιατράκου 4, πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.