Απολαύστε τα Ηφαίστεια 2023 στο Mavro Restaurant

Αυτή την Παρασκευή είναι μία νύχτα γεμάτη δεκάδες πυροτεχνήματα στο πιο ατμοσφαιρικό μπαλκόνι της Σαντορίνης

Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου στις 19.00, το Mavro Restaurant το πιο φαντασμαγορικό μπαλκόνι της Καλντέρας σας υποδέχεται με γεύσεις εμπνευσμένες από τις ακτές της Μεσογείου, βασισμένες σε προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης, και δεκάδες πυροτεχνήματα.

Απολαύστε ένα εκ των τριών degustation menus -Full Moon, Dark Side of the Moon και Half Moon, μέσα από 6 έως 9 προσεκτικά σχεδιασμένα στάδια. Συνοδεύστε το δείπνο σας με zero waste cocktails και σπάνια κρασιά από τον εγχώριο & διεθνή αμπελώνα.

Συνδυάστε τις εκρηκτικές γεύσεις του MAVRO με το εντυπωσιακό υπερθέαμα των Ηφαιστείων και την Καλντέρα να αστράφτει, από το Ακρωτήρι έως και την Οία, με χιλιάδες πυροτεχνήματα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις χαρίζουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό οπτικό και συναισθηματικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed