Η συνεργασία της MAC με το The Sims μας ενθουσίασε!

Δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ μεγάλωσα με Sims και παιχνίδια της EA.

Guilty pleasure ναι, το παραδέχομαι, έχω περάσει αμέτρητα βράδια στον υπολογιστή μου παίζοντας Sims και δημιουργώντας χαρακτήρες και μια τέλεια ηλεκτρονική ζωή στο καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης.

Η M·A·C Cosmetics ενώνει τις δυνάμεις της με την MaxisTM, ένα studio της Electronic Arts Inc. (EA), για μία ειδική συνεργασία, με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης The SimsTM 4, ως το πρώτο makeup brand στο παιχνίδι.

Τώρα, διαθέσιμο σαν δωρεάν βασική αναβάθμιση, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των M·A·C makeup looks στη λειτουργία του παιχνιδιού που δημιουργείς ή επεξεργάζεσαι κάθε λεπτομέρεια του Sim σου, από τα φυσικά χαρακτηριστικά του, μέχρι ιδιορρυθμίες και μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Η συνεργασία αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μία πληθώρα από looks, με μεγάλο εύρος χρωματικών τόνων επιδερμίδας. Τα makeup looks που διατίθενται είναι από καθημερινό μακιγιάζ μέχρι και avant garde looks εμπνευσμένα από τα Fashion Shows.

«Τα τελευταία 20 χρόνια, το The Sims, υποστηρίζει την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης – τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματική ζωή – και η συνεργασία μας με τη M·A·C Cosmetics υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το diversity και τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας» λέει η Lyndsay Pearson, General Manager & Executive Producer του The Sims. «Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα νέα makeup looks από τη M·A·C ώστε να δημιουργήσουν Sims που να είναι μοναδικά και να επανακαθορίσουν τους δικούς τους κανόνες για την ομορφιά».

Η συνεργασία είναι μια φυσική συνέπεια, ανάμεσα στη M·A·C και στο The Sims 4, μιας και μοιράζονται τις ίδιες αξίες που αφορούν στο inclusivity, στην αυτοέκφραση και στη δημιουργικότητα. Η M·A·C Cosmetics δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές & όλα τα φύλα και προσφέρει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων με το makeup artistry στον πυρήνα τους.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed