Η συλλογή μακιγιάζ της Chiara Ferragni

Το μεγάλο λανσάρισμα είναι εδώ!

Η μεγαλύτερη fashion influencer στον κόσμο λανσάρει την δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την εταιρεία Lancome!

H Chiara Ferragni έχει, πλέον, καθιερωθεί στον fashion κόσμο ως μια από τις πιο influencing παρουσίες αλλά και μια δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο. Η ίδια επέλεξε με πολλή προσοχή την συγκεκριμένη συνεργασία και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να βγει ένα αποτέλεσμα που θα την εκπροσωπεί στο 100%.

Το χαρακτηριστικό μάτι του brand Chiara Ferragni αλλά και το glittery packaging ήδη μας παραπέμπουν σε αρκετά στοιχεία από την extravagant προσωπικότητα της ίδιας! Η συλλογή περιλαμβάνει τα must προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά η Chiara αλλά και για κάθε εκκεντρικό look που θέλει να πετύχει όπως μια παλέτα σκιών & προσώπου, μια μάσκαρα, 3 αποχρώσεις κραγιόν και 3 glossy lipsticks.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένα σημεία πώλησης προϊόντων Lancome και σε πολύ συγκεκριμένα σημεία στον κόσμο που δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα προς το παρόν. Παρόλα αυτά, κοντινές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και γνωστά sites θα έχουν την συλλογή από όπου και θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.