Πως να καταπολεμήσεις τα μαλλιά που φριζάρουν

Tips & προϊόντα για να λύσεις το πρόβλημα

Ο χειμώνας είναι ο πιο δύσκολος μήνας για εσένα και τα μαλλιά σου! Λίγο η βροχή και ο αέρας κι εσύ προσπαθείς να τα χτενίσεις και δεν κάθονται ενώ το φριζάρισμα πάει σύννεφο. Το ίδιο ισχύει και για σένα που το φυσικό σου είναι σπαστό ή σγουρό και ο όγκος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Πριν αδειάσεις ένα μπουκάλι λακ χωρίς κανένα αποτέλεσμα, διάβασε τι πρέπει να αποφύγεις αλλά τι να κάνεις ώστε να μην φριζάρουν πιο τα μαλλιά σου στην βροχή και να πεις αντίο στην ξεμαλλιασμένη κουπ.

  1. Απέφυγε να τρίψεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα μετά το μπάνιο. Τύλιξε τα ώστε να πάρεις τα πολλά νερά και ύστερα αφού βγάλεις την πετσέτα χτένισε τα απαλά.
  2. Πολλές από εμάς έχουμε την τάση να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας ανάποδα νομίζοντας πως αυτό βοηθάει στην ταχύτητα του στεγνώματος αλλά είναι λάθος! Στέγνωσε τα μαλλιά σου προς τα κάτω και προσπάθησε να τα βουρτίζεις παράλληλα ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες του να φριζάρουν
  3. Πριν βάλεις πιστολάκι ή πρέσα βάλε στα μαλλιά σου λάδι ή μια κρέμα θερμοπροστατευτική κατά του φριζαρίσματος. Βρες την δική μου αγαπημένη εδώ
  4. Τέλος, αφού τελειώσεις με το χτένισμα σου, βάλε σταγόνες λαδιού για styling. Μ’ αυτόν τον τρόπο βαραίνεις την τρίχα και μειώνεις εντελώς τις πιθανότητες να φριζάρουν. Σταγόνες λαδιού για styling και λάμψη, θα βρεις εδώ

Tip: Χρησιμοποίησε ένα βαμβακερό t-shirt αντί για πετσέτα και θα δεις τεράστια διαφορά τόσο στο φριζάρισμα όσο και στον τρόπο που θα στεγνώσουν τα μαλλιά σου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.