Πώς να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή ενώ ταξιδεύεις

Τα 3 απαραίτητα βήματα και πώς θα τα πετύχεις

Με την βοήθεια αυτού του άρθρου δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι για την πιθανότητα ενός breakout ενώ ταξιδεύεις.

Θα μοιραστώ μαζί σου τα τρία tips που βοηθούν στην πρόληψη ενός in flight blemish (ή ίσως και δυο). Και για να είμαστε σίγουροι ότι έχεις τα προϊόντα κλειδί, θα σου προτείνω και τι να πακετάρεις στην χειραποσκευή σου.

Δεν θα ξανά επιβιβαστείς πότε σε αεροπλάνο με την ανησυχία του να προκληθεί ζημιά στην επιδερμίδα σου ξανά. Να λοιπόν πως να φτάσεις στον προορισμό σου με την τέλεια λάμψη:

• Πάντοτε υπολόγισε το κλίμα
Ερεύνησε το κλίμα του μέρους που πρόκειται να ταξιδέψεις. Εάν θα είναι κρύο και ξηρό, πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα έχεις πάρει μαζί σου έξτρα ενυδατικά προϊόντα & ενυδατικό στικ χειλιών, έτσι ώστε να πολεμήσεις την ξηρή και σκασμένη επιδερμίδα. Εάν πρόκειται να ταξιδέψεις κάπου όπου το κλίμα θα είναι ζεστό και με υγρασία είναι πολύ πιθανό η επιδερμίδα σου να γίνει λιπαρή και να είναι πιο επιρρεπής σε ένα ανεπιθύμητο ξέσπασμα. Οπότε άσε πίσω σου τις βαριές ενυδατικές και επέλεξε oil free προϊόντα αντ’ αυτών.

• Απολύμανε τις περιοχές σου
Αυτό σημαίνει τα χέρια σου και το χώρο γύρω σου κατά την διάρκεια της πτήσης. Εγώ έχω πάντοτε μαζί μου απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια στο αεροπλάνο και προσπαθώ να σκουπίσω οτιδήποτε,το ίδιο λεπτό που θα μπω. Όλα – το κάθισμα,τα μπράτσα του καθίσματος, την οθόνη, το τραπεζάκι,το παράθυρο & την ζώνη ασφαλείας. Το να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά από βακτήρια και μικρόβια θα βοηθήσει σίγουρα την επιδερμίδα του προσώπου σου.

• Λάβε υπόψιν σου ένα mid flight πλύσιμο προσώπου
Εάν επιβιβάζεσαι για μία εκτενή πτήση, όπως ένα διεθνές ταξίδι, θα πρότεινα να σαπουνίσεις το πρόσωπό σου στα μισά του ταξιδιού. Βάλε μια νοητή υπενθύμιση στο μυαλό σου σου για τα μισά της πτήσης, που θα σε οδηγήσει στις τουαλέτες του αεροσκάφους. Πλύνε καλά το πρόσωπο σου και ξανά εφάρμοσε την ενυδατική σου. Θα νιώσεις τόσο αναζωογονημένη όταν προσγειωθείς και η επιδερμίδα σου θα σε ευχαριστεί γι’ αυτό.

Παρακάτω θα βρεις κάποια προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις σωστά τα παραπάνω βήματα. Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να τα αποκτήσεις online:

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ

Editor

Airplane traveller με ποικίλης ύλης καθημερινότητα, χαιρετάει τους σκύλους στον δρόμο.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.