Οι απόψεις είναι αμφιλεγόμενες σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις τα φρύδια σου! Γενικά, καλό είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό για το τι σχήμα σου ταιριάζει ενώ αν έχεις πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια καλύτερα να μην τα πειράξεις, μπορείς απλά να «καθαρίσεις» τις περιττές τρίχες που χαλάνε το σχήμα τους.

Pinterest: rebelxo7

Χαζεύοντας στο instagram μπορείς να δεις άπειρες μεθόδους εκτός από το κλασσικό τσιμπιδάκι, που είναι η κλωστή ή το κερί, δύο πολύ αρχαίες μέθοδοι που κρατούν καλά την παράδοση τους από την Ινδία και την Αίγυπτο αντίστοιχα.

Makeup ideas eyebrows perfect brows cara delevingne 56+ ideas for 2019 #makeup

Και οι δύο, όμως, είναι μέθοδοι που η αισθητικός πρέπει να έχει πλήρη επίγνωση αφού ούτε το κερί ούτε η κλωστή ενδείκνυνται για το κάτω μέρος του φρυδιού καθώς το δέρμα εκεί είναι πολύ ευαίσθητο. Προτίμησε αυτούς τους τρόπους για το πάνω μέρος των φρυδιών σου μόνο αν έχεις πολύ τριχοφυΐα και εμπιστεύσου το τσιμπιδάκι των φρυδιών για super αποτελεσματική δουλειά.

Τι γίνεται, όμως, αφού κάνεις το σχετικό grooming στα φρύδια σου;

Πώς πετυχαίνω, λοιπόν, τα τέλεια φρύδια είναι μια ερώτηση που λαμβάνω πολύ συχνά και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου προϊόντα αλλά και τον τρόπο.

Προτιμώ πάντα το τσιμπιδάκι και την κλωστή στο επάνω μέρος και δεν κάνω ποτέ αλλαγές. Κρατάω το ίδιο σχήμα και καθαρίζω τις περιττές τρίχες κάτω αλλά και πάνω. Στην καθημερινότητα μου επιλέγω να χρησιμοποιώ τον πιο εύκολο και απλό τρόπο για να γεμίσω τα κενά και να τελειοποιήσω το σχήμα των φρυδιών μου. Με ένα μολύβι (μηχανικό) γεμίζω τα κενά και δίνω σχήμα, ενώ συνεχίζω με μια οποιαδήποτε σκιά, πάντα στο χρώμα των φρυδιών μου και κάνω καλό blend με βουρτσάκι και πινέλο ώστε να δώσω ομοιόμορφη όψη και φυσικό αποτέλεσμα. Σετάρω φυσικά με μια μάσκαρα για τα φρύδια για διάρκεια και waterproof αποτέλεσμα.

Δες, λοιπόν, τη λίστα παρακάτω με τα αγαπημένα μου brow products για να πετύχεις και εσύ το τέλειο instagram brow! Να θυμάσαι ότι η κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή και της ταιριάζει κάτι διαφορετικό, οπότε μην επηρεάζεσαι και κάνε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο σου!

Μολύβια Φρυδιών 

Maybelline Brow Satin Duo

Βρες το εδώ

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Βρες το εδώ

L’oreal Brow Artist Expert

Βρες το εδώ

Μάσκαρα Φρυδιών

Maybelline Brow Drama

Βρες το εδώ

L’oreal Unbelieva’brows

Βρες την εδώ

Sephora Collection Illuminating Brow Gel

Βρες την εδώ

Σκιές Φρυδιών 

Dior Backstage Brow Palette

Βρες το εδώ

L’oreal Paris La Petite Palette

Βρες το εδώ

Sephora Collection Kit Sourcil

Βρες το εδώ

Πινέλα Φρυδιών 

Sephora Collection Piceau

Βρες το εδώ

Benefit Cosmetics Defining Brow

Βρες το εδώ

Sephora Collection New Classic Brow Brush

Βρες το εδώ

Bonus Product, το μαγικό αυτό καπέλο της Benefit ου έχει όλα τα προϊόντα για περιποιήσεις και να πετύχεις τα τέλεια φρύδια.

Βρες το εδώ