Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει τη νέα Global Ambassador

Ηθοποιός, ακτιβίστρια ψυχικής υγείας και μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μία από τις πιο θαρραλέες φωνές της γενιάς της

Ο αγαπημένος μας οίκος αρωμάτων Jo Malone London, μας συστήνει την νέα Global Ambassador του Αdwoa Aboah. Η Adwoa, ηθοποιός, ακτιβίστρια ψυχικής υγείας και μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μία από τις πιο θαρραλέες φωνές της γενιάς της, καθώς μιλά ανοιχτά για τον προσωπικό της αγώνα με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε, ενώ μέσω της πλατφόρμας της, προωθεί και δίνει βήμα για τις δύσκολες αυτές συζητήσεις, με στόχο να εμπνεύσει και να μεταδώσει ελπίδα. Ως ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία, η Adwoa θα συνεργαστεί με τον οίκο, προκειμένου να φέρει στο προσκήνιο το έργο ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, στο οποίο συμμετέχει ενεργά την τελευταία δεκαετία. Με γνώμονα πάντα τον πραγματικό χαρακτήρα της Jo Malone London, η Adwoa, πρωταγωνίστρια της επερχόμενης καμπάνιας του English Pear & Freesia, θα μιλήσει επίσης για την αγάπη της για το άρωμα και την εγγενή σύνδεσή του με τις αναμνήσεις.

Η Adwoa παραμένει αδιαπραγμάτευτα ο εαυτός της. Είναι έξυπνη, γενναιόδωρη και συμπονετική. Γνωρίζει τη σημασία της αφήγησης της δικής της ιστορίας κι έχει διανύσει τη δική της πορεία, χωρίς ποτέ να αποφεύγει να θίξει θέματα ταμπού. Ενθαρρύνει την ειλικρίνεια και την διαφάνεια με στόχο να δημιουργήσει μία κοινότητα, που καλλιεργεί την καλοσύνη και την υποστήριξη. Είναι αυτή η ανάγκη της για ένταξη, το πάθος της για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας και η ενσάρκωση αξιών του brand μας, όπως η ευγένεια, η ταπεινότητα και η αισιοδοξία, που καθιστούν την Adwoa όχι μόνο ιδανική επιλογή, αλλά κι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την οικογένεια της Jo Malone London.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη συνεργασία, καθώς θέτει την ψυχική υγεία στο επίκεντρο της συνεργασίας μας, συνδυάζοντας αρμονικά τις πεποιθήσεις μας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, που μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τις αξίες, που υπερασπίζεται το brand και να δώσω νέα πνοή στο παραδοσιακό, προσελκύοντας νέα κοινά στην Jo Malone London. Θέλω ο κόσμος να μάθει για το έργο της Jo Malone London, όσον αφορά στα φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας και να βοηθήσω τους ανθρώπους να νιώσουν ότι ανήκουν σε μία ομάδα. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη για αυτή τη θέση και για όλα όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε μαζί», αναφέρει η ίδια.

Η ίδια θα ηγηθεί ενός νέου κεφαλαίου για το brand, ως το πρόσωπο του English Pear & Freesia, ενώ παράλληλα, θα μοιραστεί περισσότερες ιστορίες και θα συνεχίσει να ρίχνει φως στα θέματα της ψυχικής υγείας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed