Νικόλας Βιλλιώτης: Ο άνθρωπος πίσω από το makeover των παικτών του GNTM αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο

Ο κορυφαίος hair colourist που ανέλαβε τις αλλαγές των μοντέλων

Ο κορυφαίος hair stylist αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο GNTM.

«Είναι μία τέλεια παραγωγή. Το να κάνεις μαλλιά σε ένα στούντιο, δεν έχει όλες τις προδιαγραφές για να δουλέψεις, Μου παρείχαν όλα τα μέσα για να κάνω τα μαλλιά», είπε ο Νικόλας Βιλλιώτης και ευχαρίστησε την παραγωγή.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου η διαγωνιζόμενη παίκτρια δεν γνώριζε την Cher.

«Η κοπέλα δεν ήξερε ποια είναι η Cher. Είναι λογικό, γιατί είναι 19 χρονών», είπε και εξήγησε πως είμαστε σε μία νέα εποχή, αυτή των σόσιαλ μίντια, και η Cher δεν έχει αναφορά σε αυτά. Επομένως, θεωρεί πως είναι δικαιολογημένη η… άγνοιά της.

Για τον Νικόλα Βιλλιώτη εκείνο που παίζει ρόλο είναι ο χαρακτήρας.

«Δεν υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Υπάρχει η ποικιλόμορφη ομορφιά, γι’ αυτό και έχει «ανοίξει» ο χώρος της μόδας. Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας, πως θα συνεργαστείς με τους στυλίστες, με τους Art Directors».

Επιπλέον πρόσθεσε πως αν παρατηρήσουμε τα διεθνή editorials θα δούμε πως τα μεγάλα μοντέλα δουλεύουν πολύ με περούκες, γιατί αλλάζουν πολύ εύκολα τα concept.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed