Η νέα σειρά της Moroccanoil βάφει και θρέφει τα μαλλιά σου

Μήπως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι;

Η Moroccanoil, πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης σε πολυτελή επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών εμπλουτισμένα με έλαια, έχει τη χαρά να καλωσορίζει τις νέες Moroccanoil Color Depositing Masks, μια συλλογή από χρωματικές μάσκες με διπλή δράση για τα μαλλιά, διαθέτοντας ένα συνδυασμό από καθαρές χρωστικές μαζί με τα θεραπευτικά πλεονεκτήματα μιας μάσκας βαθιάς περιποίησης. Η σειρά αποτελείται από επτά θαυμάσιες αποχρώσεις για όμορφα και υγιή βαμμένα μαλλιά χωρίς περιορισμούς.

Αυτή η σειρά από θρεπτικές μάσκες προσωρινού χρώματος είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών συμβάλλοντας στην ενίσχυση της έντασης του χρώματος, είτε για να ανανεώσετε τον τόνο που ήδη έχετε, είτε για να πειραματιστείτε, ενώ παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών.  Αν επιδιώκετε να τονίσετε την εμφάνισή σας με την πιο μοντέρνα απόχρωση μαλλιών, να προσθέσετε ένταση, ζωντάνια και να εμπλουτίσετε το χρώμα σας, ή απλά να το διατηρήσετε και να παρατείνετε τη διάρκειά του μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, αυτή η εύκολη μάσκα με προσωρινό χρώμα σας δεσμεύεται να σας προσφέρει την απόχρωση που επιθυμείτε.

Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα του προϊόντος σε καθαρά, σκουπισμένα με πετσέτα μαλλιά.   Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας μια χτένα με αραιά δόντια.  Αφήστε το προϊόν στα μαλλιά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση, κατόπιν ξεπλύντε καλά.

Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σε συσκευασίες των 200 ml σε σωληνάρια κατασκευασμένα κατά 50% από ανακυκλωμένο πλαστικό καθώς και σε δείγματα των 30 ml. Η Moroccanoil είναι υπερήφανη για τη μείωση της χρήσης πρωτογενούς πλαστικού, καθώς και για τη συμβολή της στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και ορυκτά καύσιμα.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.