Τα νέα primers της Laura Mercier

Τέλος οι σιλικόνες!

H Laura Mercier, η πρωτοπόρος του Flawless Face και δημιουργός της κατηγορίας primer, παρουσιάζει την τελευταία καινοτομία της, τη συλλογή Pure Canvas Primer. Η ανανεωμένη σειρά, προσφέρει εξελιγμένα primers με μοναδικές φόρμουλες, βασισμένες στο νερό, χωρίς σιλικόνες, οι οποίες δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την όμως να αναπνέει.

Το 1996 η Laura Mercier, λανσάροντας τη δική της εμβληματική σειρά μακιγιάζ, μας «σύστησε» την έννοια και την πρακτικότητα του primer. Πριν από αυτό, τα primers ήταν προϊόντα αυστηρά επαγγελματικά, διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα θεατρικού μακιγιάζ. Ως αυθεντικό “makeup artist brand”, η Laura Mercier βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα primers εύκολα διαθέσιμα στις καταναλώτριες και να τις εκπαιδεύσει ως προς την αξία τους στο καθημερινό μακιγιάζ.

«Ως αυθεντία στην άψογη επιδερμίδα, δεν είναι μόνο μέσα στο DNA μας το να προσφέρουμε τα καλύτερα, πιο εμβληματικά προϊόντα περιποίησης στην αγορά, αλλά και να τα εξελίσσουμε με τα πιο καινοτόμα συστατικά» αναφέρει η Πρόεδρος Alexandra Papazian.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επαναλανσάρισμα της σειράς primer, που έχει πλέον ένα πιο μοντέρνο look & feel ενώ συγχρόνως προσφέρει πολλά οφέλη και στην φροντίδα της επιδερμίδας. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο για τα primers να προσφέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τις καινοτόμες φόρμουλες, χωρίς σιλικόνη, αυτής της συλλογής».

Με φόρμουλες χωρίς σιλικόνες, πλούσιες σε συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα, τα νέα primers προσφέρουν την ιδανική προετοιμασία, παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ και σταδιακά, βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας.

Βρες όλη την σειρά εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed