Νέα ανατρεπτική συνεργασία της MAC

Με τον gender fluid σχεδιαστή, Harris Reed

Η πρώτη συνεργασία της MAC για το 2021 είναι γεγονός και δε θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, προμηνύοντας μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες και δημιουργικές εκπλήξεις.

Η MAC συνεργάζεται με τον Gender Fluid σχεδιαστή Harris Reed σε μια glam συλλογή που έρχεται να «κουμπώσει» με τις υπόλοιπες που έχουμε αγαπήσει.

Η λέξη gender fluid είναι μια πολύ καινούργια έννοια, όμως με μεγάλη σημασία κι αυτό είναι κάτι που κάνει τόσο μοναδική αυτή τη συνεργασία.

Ο Harris γεννήθηκε στο Los Angeles και έχει πλέον έδρα το Λονδίνο ώστε να μπορεί να εκφράζει στα ρούχα του τον παλμό της πιο subcultured πόλης του κόσμου αλλά και για να εκφράζει πάντα glam-rock επαναστατική ματιά του.

Η συνεργασία των δύο, όμως, υπόσχεται πολλά περισσότερα από ένα glam rock look χάρη την μοναδική και αγαπημένη μας φόρμουλα των MAC καλλυντικών αλλά και το προσωπικό touch του Reed έρχονται με 4 key προϊόντα για το τέλειο μακιγιάζ.

Stay tuned for more…

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed