Ξέρεις τι κάνει τη Filorga να ξεχωρίζει στο skincare;

Το no.1 Γαλλικό εργαστήριο με προϊόντα εμπνευσμένα από την αισθητική ιατρική επαναλανσάρεται στην Ελλάδα!

Η ιστορία ξεκίνησε το 1978 με τον γιατρό Michel Tordjman, έναν Γάλλο αισθητικό ιατρό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας σχετικά με τη γήρανση του δέρματος, εφηύρε ένα μοναδικό ενέσιμο διάλυμα πολλαπλής αναζωογόνησης το οποίο είχε την ικανότητα να δρα σε καίριες παραμέτρους της ποιότητας του δέρματος.

Η εφεύρεση αυτή οδήγησε στη δημιουργία της Laboratoires Filorga, η οποία διέπρεψε στον σχεδιασμό ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται από τους σημαντικότερους ειδικούς στην αισθητική ιατρική. Προκειμένου να καταστήσουν την τεχνογνωσία τους προσβάσιμη σε όλους, τα εργαστήρια της Filorga ανέπτυξαν τις συνθέσεις τους στην φιλοσοφία MEDI-COSMETIQUE.

Πρόκειται για προϊόντα περιποίησης που περιέχουν NCEF, νέους κυτταρικούς παράγοντες εγκλωβισμένους σε κάψουλα, ένα μοναδικό σύμπλεγμα πολλαπλής αναζωογόνησης. Η προηγμένη σύνθεση οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων με πραγματική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα και ορατά αποτελέσματα σε 7 ημέρες.

Ας μείνουμε όμως στο NCEF εξηγώντας λίγο πιο αναλυτικά για το τι ακριβώς πρόκειται. Τα μικροσφαιρίδια NCEF είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και αποτελούν πολυεπίπεδους μικροσκοπικούς φορείς, συμβατούς με το δέρμα που επιτρέπουν τη βαθιά απορρόφηση του υαλουρονικού οξέος και των 50 συστατικών από το δέρμα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σύνθεση Υαλουρονικό οξέως εμπνευσμένο από τα ενέσιμα fillers και 50συστατικά, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, συνένζυμα και αντιοξειδωτικά εμπνευσμένα από τις ενέσεις αναζωογόνησης.

Η Γαλλική σειρά Filorga που επαναλανσάρεται στην Ελλάδα περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε επιδερμίδα και τις ανάγκες της. Από προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης αλλά και αντιγήρανσης που θα βρεις εδώ.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed