Γνώρισε το Ανοιξιάτικο κουτί της Cherry Box

Εσύ ξέρεις τι είναι το συνδρομητικό κουτί και πως λειτουργεί;

Δίνοντας κάποια λεφτά τον μήνα αποκτάς συνδρομή και λαμβάνεις μηνιαίως ένα κουτί που έχει μέσα full size προϊόντα περιποίησης κάθε είδους από πολλές διαφορετικές εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δοκιμάζεις συνεχώς νέα προϊόντα αλλά γνωρίζεις εταιρείες που πιθανόν να μην ξέρεις και να μην δοκίμαζες ποτέ. Τα συνδρομητικά κουτιά έγιναν viral στο εξωτερικό και πολλά brands αναδείχθηκαν μέσα από αυτά και κατέκτησαν την καρδιά των καταναλωτών.

Το ολοκαίνουριο Spring Box της CherryBox μόλις έφτασε!
Το κουτί περιέχει 6 full size προϊόντα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βάλουν σε Spring mood! Περιποίηση για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αλλά και 2 καταπληκτικά προϊόντα μακιγιάζ σε περιμένουν, μέσα σε ένα εκπληκτικό κουτί με αξία προϊόντων 65€! Το περιεχόμενο του κουτιού θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες. Ως τότε, απολαύστε την έκπληξη!

Αν θέλεις και εσύ να το αποκτήσεις μόνο με 20€ κάνε κλικ εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.