Ένας artist της MAC έρχεται σπίτι σου -virtually- για να βρείτε μαζί τις σωστές αποχρώσεις

Μας ενθουσίασε η καινοτομία του αγαπημένου brand

Η M·A·C Cosmetics, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νo1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών Make Up Artists, πρωτοπορεί στις digital καινοτομίες, με μια πολύ νέα μέθοδο ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

Τώρα, μέσω του site της M·A·C Cosmetics μπορείς να κάνεις VideoCall με έναν M·A·C Makeup Artist! Εσύ, εγώ και ο κάθε καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει με εξειδικευμένο προσωπικό, από όπου κι αν βρίσκεται και να λάβει συμβουλές για τις αποχρώσεις που του ταιριάζουν, τα προϊόντα που χρειάζεται, αλλά και τρόπους χρήσης αυτών, μετατρέποντας το video call σε ένα πραγματικά προσωποποιημένο customer experience.

Έτσι, η M·A·C Cosmetics, αναλογιζόμενη την δυσκολία επίσκεψης σε φυσικό κατάστημα, σε περιόδους που αυτά είναι κλειστά, φροντίζει να είναι σε συνεχή επαφή με τον καταναλωτή, μέσω των νέων τεχνολογιών, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται ο καθένας. Σε μία απαιτητική, για όλους μας, περίοδο που η επιλογή κατάλληλου μακιγιάζ, σωστών αποχρώσεων και εκμάθησης τρόπων εφαρμογής, αποτελούν πρόκληση για τους καταναλωτές, η M·A·C Cosmetics είναι εδώ για να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει το πιστό κοινό της.

Για να συνομιλήσετε με έναν M·A·C Makeup Artist, θα πρέπει να επιλέξετε το «συννεφάκι» που βρίσκεται στα δεξιά, στο κάτω μέρος του www.maccosmetics.gr για να ανοίξετε το Live Chat. Εκεί, μπορείτε μέσω γραπτών μηνυμάτων να λύσετε όλες σας τις απορίες και να λάβετε συμβουλές, αλλά και να ζητήσετε να σας κλείσουν δωρεάν ένα ραντεβού για VideoCall Service, όπου ο artist θα έχει τη δυνατότητα να σας βλέπει, με αποτέλεσμα να μπορεί να σας παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές και οδηγίες, όπως επίσης να κανονίσετε μαζί του ακόμα και virtual μάθημα μακιγιάζ! Φυσικά, το ραντεβού για Video-Call Service, μπορείτε να το κλείσετε και μέσω τηλεφώνου, από το Customer Service στο 2106595700.

Pro Tip: Να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ την ώρα του call και να είστε κοντά σε πηγή φυσικού φωτισμού!

Μην ξεχνάς, πως μπορείς εύκολα να κάνεις τις αγορές σου σε lipstick και foundation με τις εφαρμογές δοκιμής αποχρώσεων κραγιόν «Lipstick TryOn», και την εφαρμογή που βρίσκει την ιδανική σας απόχρωση «Foundation TryOn». 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed