Τα χρώματα μαλλιών που κρύβουν μέχρι και 10 χρόνια

Τώρα είναι η στιγμή για ανανέωση!

Τώρα που ετοιμάζεσαι ή μάλλον έχεις ήδη κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο, ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι τα πιο hot χρώματα γι’ αυτή την εποχή αλλά και εκείνα που θα σε κάνουν να δείχνεις έως και 10 χρόνια νεότερη!

Caramel Balayage

Αν η βάση σου είναι πιο καστανή μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα και βάθος στα μαλλιά σου με μερικές μικρές και λεπτές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι ώστε να φωτίσει το πρόσωπο σου! Η  συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί πολύ καλή λύση και στην συντήρηση αφού με τον καιρό θα γίνεται το τέλειο blend με τα μαλλιά σου.

Strawberry Blonde

Έγινε τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια και ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σταρένια χρώματα. Δεν είναι κατακόκκινο, αλλά ούτε και πορτοκαλί έχει πολλές ενδιάμεσες αποχρώσεις ώστε να βρεις αυτές που ταιριάζουν καλύτερα σε σένα.

Ombre

Προτίμησε να κάνεις ένα απαλό ombre πολύ κοντά στις αποχρώσεις τις ρίζας σου ώστε να έχεις όσο το δυνατό καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, ο ήλιος θα ανοίξει κι άλλο την απόχρωση σου δίνοντας έτσι περισσότερο φως στο πρόσωπο.

Pink Martini

Αν έχεις ήδη μια πολύ ανοιχτή, σχεδόν άσπρη βάση τότε αυτό είναι το πιο in χρώμα που μπορείς να διαλέξεις! Με αρκετά ροζ υποτόνους και άσπρη βάση, θα κάνεις κάτι edgy, διαφορετικό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed