Φέτος τα Body Shop έχουν κάνει όλη την δουλειά για εμάς και φρόντισαν ώστε να έχουμε πολλές επιλογές για τα δώρα των αγαπημένων μας. Για τη φίλη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου και γιατί όχι τον μπαμπά σου και αδερφό σου, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές in a budget επιλογές που ξεκινούν από 5.50€.

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε εικόνα για να δεις τις τιμές!

Λαχταριστοί συνδυασμοί shower gel & body butters για περιποίηση σώματος, σαπούνια με τις αγαπημένες μας εξωτικές μυρωδιές, σφουγγάρια για βαθύ scrub σώματος καθώς και πλήρη σετ περιποίησης προσώπου συσκευασμένα σε εντυπωσιακά περιτυλίγματα που τραβούν το βλέμμα και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Ανάμεσα στα έτοιμα σετ, εκτός από τις αγαπημένες μας κλασσικές μυρωδιές όπως φράουλα, καρύδα, mango & white musk αλλά μεταμορφωμένα σε μοντέρνα και έξυπνα xmas δώρα, θα βρεις και τις limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές, όπως την Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon & Vanilla Marshmallow.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα Advent Calendars που αποτελεί ένα έξυπνο & value for money δώρο για να δοκιμάσει κανείς όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Κάνε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και στον εαυτό σου, τα πιο υπέροχα δώρα από τα the Body Shop και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία χάρισε χαμόγελα με τις εκπλήξεις κάτω από το δέντρο!

Ανακάλυψε εδώ όλη την σειρά δώρων του The Body Shop.