Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς στην Body Shop

Έμαθες για τα 3 νέα advent calendars;

Τα Χριστούγεννα φέτος έρχονται νωρίτερα με τα Christmas Advent Calendars από την Body Shop. Στην The Body Shop είναι γνωστό ότι τα Χριστούγεννα είναι η it εποχή, gι’ αυτό, κάθε χρόνο μπαίνουμε από νωρίς στο κλίμα των γιορτών με τα νέα advent calendars.

25 μέρες χαράς και αγαπημένων beauty προϊόντων κρύβονται μέσα σε ένα φανταστικό ημερολόγιο για το σπίτι ή ακόμα και για το τέλειο pre x-mas gift στους αγαπημένους σας!

Βρες τα 3 advent calendars εδώ

3 διαφορετικά μεγέθη, 3 διαφορετικά advent calendars αλλά η ίδια απόλαυση χαράς με αγαπημένα Body Shop items.  Μέσα στο καθένα κρύβονται τουλάχιστον 24 υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης – από mini best seller μέχρι full size προϊόντα περιποίησης και μοναδικά αξεσουάρ.

Βρες τα 3 advent calendars εδώ

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια, αφού στα advent calendars θα ανακαλύψετε επίσης ορισμένες feel good ιδέες και συμβουλές που θα κάνουν την κάθε μέρα ως τα Χριστούγεννα ακόμα πιο ξεχωριστή!

Make it Real Together Advent Calendar

Αγόρασέ το εδώ

Make it Real Together Big Advent Calendar

Αγόρασέ το εδώ

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar

Αγόρασέ το εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed