Η Δούκισσα Νομικού πέρασε ένα Σάββατο διαφορετικό από τα άλλα χωρίς γυρίσματα για την εκπομπή της και μακριά από την οικογένειά της. Ο λόγος; Η Δούκισσα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της L’Oréal Paris !

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα λίγο πιο έξω από την Αθήνα, σε μια παραθαλάσσια κατοικία κοντά στον Σχοινιά. Η Δούκισσα, πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, συμμετείχε ενεργά σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής, από την επιλογή των ρούχων και του μακιγιάζ έως και την επιλογή των φωτογραφιών και των πλάνων. Συνεργάτες από το global team της L’Oreal Paris μαζί και με μια μεγάλη ελληνική ομάδα επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες, ενώ ο διάσημος φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός ανέλαβε την φωτογράφισή της.

Πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή αλλά ταυτόχρονα σοβαρή και προσηλωμένη, η αγαπημένη παρουσιάστρια συζήτησε με τους συνεργάτες της όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.  Η τηλεοπτική καμπάνια της L’Oréal Paris θα βγει στον αέρα σύντομα και σε αυτήν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Δούκισσα για άλλη μια φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.