«Τα αρώματα να μένουν σπίτι» με τον Jean Paul Gaultier

Δες την πρωτότυπη καμπάνια

Με μια πολύ πρωτότυπη καμπάνια ο Jean Paul Gaultier μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Για την συγκεκριμένη φωτογράφηση, «Τα Αρώματα να μένουν σπίτι», ο Jean Paul Gaultier ανέθεσε στον φωτογράφο Gorka Postigo, έναν από τους σταθερούς συνεργάτες του οίκου, να δημιουργήσει περιεχόμενο «στο σπίτι», χωρίς να χρησιμοποιηθεί κανένα εξωτερικό στοιχείο, προκειμένου να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση που όλοι βιώνουμε αυτήν την περίοδο.

Έτσι, τοποθέτησε τα αρώματα Classique και Le Mâle, La Belle και Le Beau, καθώς και το Scandal στην καθημερινή τους ρουτίνα. Η απεικόνιση δείχνει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Υγιεινή, γυμναστική στο σπίτι, καθαριότητα του σπιτιού, μαγείρεμα, διάβασμα, βραδιές ταινιών και κοινωνική απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των «βασικών» εξόδων.

Stay home, stay safe!

Δες όλη την καμπάνια:

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed